התקליטן שיהפוך אולם אירועים למסיבה:

טיפים לבחירת תקליטן לחתונה ע"ע DJ לחתונה

 אולם אירועים? יש! שמלה? יש! אוכל? יש! צלם לתעד הכל? יש! והיעד הבא: המוזיקה. אם בניתם על ריקודים לתוך הלילה ו/או חתונה שמחה עם אורחים חוגגים על הרחבה, בחירת התקליטן הנכון והמוזיקה הנכונה ליצירת האווירה היא הכרחית. אז הנה המדריך שלנו לשאלה – איך בוחרים תקליטן לחתונה שיהפוך את אולם החתונות למסיבה של ממש? 

תקליטן טוב הוא הרבה יותר מאדם שמחליף שירים בזה אחר זה ברחבת אולם אירועים במרכז (למשל) בו תחגגו: הוא זה שמכתיב את האווירה באולם החתונות, שיודע לקרוא את הקהל ותגובותיו ולהבין מתי לשים להיט שמח שמרים את האנרגיות ומתי לבחור בקטע שמספק אתנחתא רגועה יותר לרוקדים שזקוקים להורדת הקצב לפני עלייתו בשנית. הוא יודע להעביר בין שיר ללהיט בצורה חלקה, כמעט לא מורגשת, במיקס עשוי היטב, בזכות אוזן מוזיקלית ומקצוענות בתחום.

אז איך בוחרים תקליטן לחתונה? ומוזיקה שתתנגן באולם האירועים? ושיר חופה?

בחירת תקליטן לחתונה

 כפי שאמרנו, מקצועיות לבדה אינה מספקת. לכן אל תבחרו חתול בשק על פי פרמטר של מחיר בלבד – אם קיבלתם המלצות לתקליטן, בקשו לשמוע פלייליסט מאחת החתונות שהוא הופקד עליהן, כדי לשמוע איך הוא מתפקד בזמן האירוע. או טוב יותר, בחרו תקליטן שכבר יצא לכם להיות באולם חתונות שרקד לצליליו ואהבתם את עבודתו. החיבור האישי שלכם עם המוזיקה והאווירה שיוצר התקליטן הוא חשוב – לכל זוג יש עולם מוזיקלי משלו, ותרצו שהתקליטן יידע לבטא אותו, כמו גם להנגיש אותו בבחירה חכמה של רצף השירים בהגשה לקהל האורחים.

אל תשכחו: מוזיקה היא עניין אישי. זה שלתקליטן מסוים יש המלצות חמות לא אומר שהוא הנכון עבורכם, אם הז'אנר המוזיקלי האהוב עליכם לא חופף לתחומי התמצאותו, או אם הוא לא פתוח להפציץ את רחבת אולם החתונות עם להקת האינדי הסלובקית החביבה עליכם, או לחילופין, מזלזל בלהיטי סטטיק ובן אל שהם מאסט מבחינתכם.

ציוד ותשתיות

בדקו עם התקליטן מה הציוד שהוא מביא או מה דרוש לו באולם האירועים (מבחינת ציוד ותשתית ומקום), כדי לוודא שאין בעיות – למשל, אם בחרתם באירוע בטבע על פני גן אירועים, יכול להיות שדרישות התקליטן לציוד ולאספקת חשמל מסוימת היא מעבר ליכולת המקום. לפעמים תקליטנים מציעים ציוד נוסף ליצירת האווירה כמו מכונת עשן, זיקוקים, מסכי קליפים וכו' – בדקו מהי העלות של אלו, האם אפשר לקבל אותם בזול יותר מספק אחר או אפילו מאולם האירועים שלכם, וכללו גם נושא זה בחוזה.

סכמו הכל, ורשמו את כל הפרטים בחוזה חתום: שעות העבודה, איזה ציוד מביא עמו התקליטן, מה קורה במקרה של ביטול (מצדו או מצדכם, חלילה), אם יש לכם דרישות מסוימות וכו' – שלא יהיו הפתעות בלתי נעימות ברגע האחרון.

הבחירות שלכם

דבר שחשוב לסכם מראש ובכתב עם התקליטן הנבחר הוא הבחירות שלכם: שירים שאתם חייבים שיושמעו בחתונה, שיר בדרך לחופה ולאחריה, או אם יש לכם לאווים מוחלטים (שירים/אמנים שאתם אלרגיים אליהם ולא מוכנים בשום פנים ואופן לנגן באולם האירועים שלכם).

באשר לשיר חופה, בחרו שיר שמדבר אליכם אישית בלי התחשבות באף אחד אחר, כי בסופו של דבר, רק אתם תזכרו שנים אחרי מה היה השיר עמו התחתנתם. לעומת זאת בבחירת הפלייליסט לערב החתונה כדאי גם לחשוב על איזו מוזיקה תעבוד על הקהל בשילוב עם הטעם האישי שלכם, אחרת במקרים של חוסר התאמה בין טעמכם לטעם הכלל, אולם האירועים כולו יהיה ישוב על כסאותיו, ללא המסיבה הסוערת ברחבה שכה רציתם.

ולא פחות חשוב:

חישבו על הווליום. מסיבת ריקודים רועשת היא כיפית למי שברחבה, וסיוט לכל מי שרוצה לשבת ולדבר, כמו המבוגרים מבני משפחותיכם.

2018-12-01T23:36:27+02:00 די גיי|
דילוג לתוכן